Prodej permanentních vstupenek obnoven od 25. července

Od pondělí 25. července mají fanoušci zlínských Beranů opět možnost si zakoupit permanentní vstupenku na hlavní pokladně Zimního stadionu Luďka Čajky. Od středy 27. července si mohou permanentku zakoupit i on-line přes společnost Ticketportal a následně si připravenou kartu vyzvednout na hlavní pokladně stadionu.

Kde a kdy se vstupenky prodávají?

Výměna i následný prodej permanentních vstupenek bude probíhat podobně jako v minulém roce. Prodejními dny budou nyní jen pondělí až středa, výhodou však je, že ve středu bude pokladna otevřena minimálně do 18 hodin. V červenci bude pokladna zavřena, ale bude spuštěn on-line prodej nových permanentních vstupenek s možností vyzvednutí již zaplacené permanentní vstupenky v prostorách Zimního stadionu.

Výměna permanentních vstupenek z minulé sezony

- všechny permanentní vstupenky z minulé sezony jsou zarezervované do 15. června, následně se uvolní do volného prodeje

- v období výměn je možné zakoupit si sezonní vstupenku na nerezervované místo

Hlavní pokladna (1. patro ZSLČ)

- možnost platit v hotovosti i kartou

- pondělí a úterý 8:00 - 12:00 a 13:00 - 15:30, středa 8:00 - 12:00 a 13:00 - 18:00

- otevřena do konce září

- uzavřena v době státních svátků

On-line prodej

- možnost platby dle podmínek společnosti Ticketportal

- možnost následného vyzvednutí na ZSLČ


Vstupenky zdarma ke každé permanentce!

(platí pro permanentní vstupenky na sezení)

Každý držitel permanentní vstupenky na sezení může využít až 4 vstupenky zdarma na stání utkání kategorie C pro své známé a kamarády! Bližší informace, k této výhodě, v souhrnné hodnotě 200 Kč, budou zveřejněny na konci srpna. Vyzvedávání vstupenek bude probíhat přes informační systém společnosti Ticketportal.


Šála = symbol fanouška!

Speciální edici žlutomodré šály obdrží každý fanoušek, který si permanentní vstupenku koupí do 30. 8. 2022! Pevně doufáme, že všichni fanoušci společně vytvoří za pomocí hlasivek, šál a dresů neopakovatelnou atmosféru na zlínském zimním stadionu!


Předkupní právo na až 10 vstupenek!

Na každé exponované utkání budou mít držitelé permanentní vstupenky předkupní právo až na 10 dalších vstupenek, platí pro základní část a případná utkání play-off! Před každým utkání sledujte informace o předprodeji.


Kapesní kalendář

Stejně jako v minulých sezonách se fanoušci mohou těšit na skládací kapesní kalendář. Bohužel v současné době není známo rozlosování utkání soutěžních zápasů. Los proběhne 19. května 2022 a kalendář bude k permanentní vstupence přikládám od 30. května 2022. Pokud si permanentní vstupenku zakoupíte dříve, dostanete voucher, který následně budete moct ve fanshopu vyměnit za platný kalendář.


Informace ohledně všech výhod permanentní vstupenky naleznete zde!