Zavři svou branku! Berani připravují jednodenní kemp pro mladé brankáře

První brankářský kemp v sezoně je tady. Mladí Berani pokračují v zavedené činnosti a chystají jednodenní soustředění pro zájemce z řad brankářů, kteří pro chtějí pro svůj rozvoj udělat něco navíc. Kemp se uskuteční v sobotu 1. října na Zimním stadionu Luďka Čajky a je otevřen nejen členy HC Berani Zlín, ale i pro gólmany z jiných klubů.

Stejně jako v minulých sezonách bude hlavní program kempu tvořen třemi tréninkovými jednotkami – dvě z nich se uskuteční na ledě, jedna v tělocvičně. „S kluky budeme rozvíjet vybrané brankářské dovednosti a zaměříme se i na jejich součinnost nebo na cvičení podporující pohybovou koordinaci,“ přibližuje trenér Petr Tuček.

Jednodenní kemp pořádají mladí Berani v rámci svých nástavbových programů pro mládež, koná se tedy nad rámec standardní klubové přípravy. V letošní sezoně se uskuteční poprvé, v minulých letech se kempů uskutečnilo několik a mezi brankáři o ně byl zájem. Pro hráče v poli zlínský klub v těchto týdnech pořádá pravidelné skills tréninky. Aktuální nabídku programů naleznete na webu klubu (ZDE) a na e-shopu mládeže (ZDE).

Informace o jednodenním kempu


Termín:
sobota 1. října 2022.
Určeno: brankářům ročníků 2008 až 2012.
Cena: 1 500 Kč za brankáře.
V ceně: 2x trénink na ledě, 1x trénink v tělocvičně, oběd
Kontaktní osoba: trenér Petr Tuček (tucek@beranizlin.cz, 777 144 283).

Přihlašování – skrze mládežnický e-shop ZDE.